Health Valley Netherlands, een innovatienetwerk binnen Life Sciences & Health organiseert het jaarlijkse Health Valley Event. Unitron is aanwezig en te vinden op de beursvloer stand 34. U bent van harte welkom.

Patient driven technology
Het Health Valley Event 2017 draait dit jaar om patiënt gedreven innovatie. Onmisbaar voor iedereen in het bedrijfsleven, de gezondheidszorg, wetenschap en overheid die zich bezighouden met innovatie in de health sector. Maar ook voor investeerders die innovatieve ideeën willen ondersteunen.

Het programma
Onder leiding van het verfrissende dagvoorzitters MiER staan toonaangevende sprekers zoals Jan KimpenKris Verburgh en Dianda Veldman stil bij de belangrijkste drijfveer in hun werk, de patiënt.

Ook dit jaar maakt het Health Valley Event haar veelzijdig programma weer waar met diverse parallelle sessies over uiteenlopende thema’s, een investorslounge, workshops en volop gelegenheid om te netwerken. De dag wordt afgesloten in aanwezigheid van Prins Constantijn van Oranje-Nassau.

Voor meer informatie verwijs ik u graag naar ons programma op de eventwebsite: http://www.healthvalleyevent.com/programma/timetable/

 

 

 

 

Recent Posts