Unitron Group

Unitron Group is een producent van hoogwaardige complexe apparatuur. Als innovatieve partner van toonaangevende, op kwaliteit gerichte marktspelers, is Unitron wereldwijd actief op diverse markten.
Unitron heeft een breed scala aan competenties om haar klanten te ondersteunen. De productie van apparatuur vormt de kernactiviteit van Unitron, van prototype en productengineering tot
serieproductie en montage van mechatronische en elektronische onderdelen.

Unitron is in 1988 opgericht met een vestiging in Terneuzen. In 1996 verhuisde het bedrijf naar IJzendijke. Enkele jaren later volgde uitbreiding met een R&D-vestiging in Hengelo Overijssel.
Unitron Group opereert met ongeveer 50 medewerkers en produceert elk jaar meer dan 40 verschillende apparaten, in series die variëren van één stuk tot in de tienduizenden.

Het bedrijf kan producten ontwikkelen en leveren voor de Europese, Amerikaanse en Japanse markt. Hiervoor beschikt het over de volgende certificeringen: ISO 13485 en Ordinance 169 voor Japan. Onze productie-afdeling werkt volgens de vereisten van IPC-A-610D Klasse 2.
Unitron heeft een bewezen staat van dienst in de ontwikkeling en productie van met name medische apparatuur. Het bedrijf speelt een actieve rol op de markt voor de research , cure en care markt.

Missie:
Ontwikkelen en produceren van kwalitatief hoogwaardige elektronicaproducten voor de medische en industriële markt. Dit doen wij op basis van langdurige relaties. We hebben respect voor alle betrokkenen, genereren toegevoegde waarde, zijn vooruitstrevend en professioneel.

Unitron is een stabiel en financieel gezond bedrijf met een uitgebreid internationaal netwerk. Naast relaties met bedrijven onderhouden we intensief contact met toonaangevende onderzoeks- en kennisinstellingen. Dit levert zakelijke kansen op voor onze partners en mogelijkheden om nieuwe relaties te ontwikkelen. We maken ons hard voor een omgeving waarin samenwerking en het delen van kennis voorop staan.

EXCELLEREND – VOORUITSTREVEND – PARTICIPEREND

<<