De ervaring van Cinthia Elfrink

Tactical Buyer | in dienst sinds 2022

De ervaring van Cinthia Elfrink

“Na mijn havo-diploma heb ik de keuze gemaakt om naar Tilburg te verhuizen. Daar ben ik begonnen met de opleiding Technische Bedrijfskunde aan de Fontys Hogeschool, gevolgd door de Master Supply Chain Management aan de Universiteit van Tilburg. Na het behalen van mijn Master ben ik op zoek gegaan naar een baan.

Voordat ik bij Unitron solliciteerde, kende ik het bedrijf eigenlijk niet. Ik kwam toevallig op de website terecht en zag dat er een vacature openstond op de afdeling inkoop. Na het behalen van mijn master heb ik gesolliciteerd en na twee leuke gesprekken was er van beide kanten een positieve uitkomst.

Bij Unitron staat opleiden en ontwikkelen van medewerkers hoog op de prioriteitenlijst. Als er gebrek is aan achtergrond- of vakkennis, wordt er gekeken hoe dit intern of extern opgelost kan worden. Ik heb zelf verschillende trainingen en opleidingen gevolgd, zoals een ISO-training, een auditor-training, een Greenbelt in Lean en een opleiding gericht op contractmanagement. Deze opleidingen en trainingen hebben niet alleen voor mijn persoonlijke ontwikkeling gezorgd, maar ook voor meer professionaliteit bij het uitvoeren van mijn werkzaamheden.

Door de auditor-training heb ik de kans gekregen om zowel intern als extern bij leveranciers audits uit te voeren. Deze audits dragen bij aan ons kwaliteitssysteem en zijn ook erg leerzaam, omdat je kennis opdoet van alle afdelingen. Daarnaast krijg ik zelf veel energie van het contact met leveranciers. Unitron geeft mij de vrijheid om waar nodig een leverancier te bezoeken en te werken naar goede samenwerkingen die we in de toekomst kunnen uitbouwen.

Naast de vrijheid die ik krijg om mijzelf te ontwikkelen bij Unitron, vind ik ook de werksfeer erg prettig. Er is ruimte om verbeteringen aan te dragen maar ook om te leren van collega’s. Unitron is een vooruitstrevend bedrijf, samen met leidinggevende collega’s kijken we waar er verbeteringen door te voeren zijn. Dat is ontzettend fijn. Tussen afdelingen wordt er goed overlegd, er zijn korte lijnen en er is een informele sfeer. Bovendien hebben we een actieve personeelsvereniging die bijdraagt aan de band met mijn collega’s.”

Meer verhalen lezen van je toekomstige collega’s, zoals Sander en Bart? Klik dan hier! 

Dank je wel en succes!

Mocht de download niet automatisch starten, dan kun je hem hier downloaden.

Vul het formulier in en download gratis

Wat zit erin?