Voor onze afdeling Sales & Marketing in IJzendijke zijn wij op korte termijn op zoek naar een enthousiaste en proactieve

SALES SUPPORT MEDEWERKER

Werkzaamheden:
Als Medewerker Sales Support ben je werkzaam bij ons kantoor in IJzendijke. Korte communicatielijnen en een informele cultuur kenmerken het werken bij Unitron.
Je bent onderdeel van een enthousiast en gedreven team. Je werkt samen met de Key Account Managers en de Support Account Manager en bent verantwoordelijk voor de volledige afhandeling van offertes en verkooporders. Omdat je meerdere klanten onder je beheer hebt, heb je een grote verantwoordelijkheid, maar ook de vrijheid om dit naar eigen inzicht zo goed mogelijk in te delen. Dit maakt je werkdag dynamisch en uitdagend waardoor geen dag hetzelfde is.
Structuur, overzicht, verantwoordelijkheidsgevoel en een commerciële instelling zijn belangrijke speerpunten om van je functie een succes te maken. Op je pad kom je vaak onverwachte en niet geplande zaken tegen. Je ziet het als een uitdaging om deze op een creatieve en enthousiaste manier op te lossen.

Je profiel:
• Je hebt een afgeronde MBO- (niveau 4) of HBO-opleiding in een (elektro)technische en/of commerciële richting;
• Je hebt een proactieve instelling en gestructureerde manier van werken.  Je bent in staat om je werk zelfstandig binnen het salesteam uit te voeren;
• Je hebt goede communicatieve vaardigheden, je onderhoudt contacten met zowel collega’s en klanten en je bent klantgericht.
Kenmerkend voor je manier van werken is kwaliteit- en resultaatgerichtheid;
• Je spreekt en schrijft vlot Nederlands en Engels.

Wij bieden:
Een uitdagende werkomgeving waarbij je zelfstandig te werk gaat. We hebben marktconforme arbeidsvoorwaarden en investeren volop in het verder ontwikkelen van onze medewerkers. We bieden een verantwoordelijke functie in een innovatieve en creatieve werkomgeving.

Ben jij de persoon die wij zoeken en wil je werken in een enthousiast team, dan is dit een mooie uitdaging voor jou! Interesse?
Stuur je sollicitatiebrief met CV naar Gillian Jones, personeelsfunctionaris. E-mail: g.jones@unitron.nl

Meer informatie? Neem contact op met Pieter De Wilde, Directeur en Manager Sales & Marketing, telefonisch bereikbaar op 0117-307 300.

 

Recent Posts