Unitron aanwezig tijdens Life Sciences event Knowledge for Growth 2021

Maak kennis met ons!

Unitron aanwezig tijdens Life Sciences event Knowledge for Growth 2021

Tijdens Knowledge for Growth 2021

Op 28 september is Unitron aanwezig tijdens de fysieke conferentie ‘Knowledge for Growth 2021′. Deze bijeenkomst, bedoelt voor specialisten werkzaam binnen de Life Sciences industrie, vindt dit jaar voor de 17e keer plaats. De Knowledge for Growth-conferentie (Eruope’s finest Life Sciences Conferences) biedt een uitgebreid programma aan lezingen,  paneldiscussies en workshops. 

De conferentie vindt plaats in het International Convention Centre (ICC) te Gent. Naast keynotes van topsrekers binnen deze industrie, zullen ook bedrijven en toeleveranciers zich op deze dagen presenteren. Daarnaast biedt Knowledge for Growth op  27 en 29 september een uitgebreid virtueel programma.

Unitron - Creating Life Sciences Devices

Unitron zal tijdens de conferentie fysiek aanwezig zijn samen met de PILS-Groep, het netwerk van partnerbedrijven binnen de Life Sciences Industrie. Op onze stand komt u meer te weten over Unitron. Op basis van de allernieuwste technologieën ontwikkelen we medische appratuur binnen de Life Sciences industrie. Door onze processen zo flexibel en intelligent mogelijk in te richten, kunnen we snel handelen en slim produceren. We kennen de strenge medische regelgeving van binnenuit en zijn ISO 13485- en Ordinance 169-gecertificeerd. We vertellen u er graag meer over tijdens deze dag!

Wilt u de ‘Knowledge for Growth-conferentie’ bezoeken? Bezoek de website Knowledge for Growth voor meer informatie.