Samen bouwen we medische producten die ertoe doen

Wij geloven in gezondheidszorg waarin patiënten zich veilig en gesteund voelen. Waarin ze dankzij de beste technologie optimaal worden geholpen.

Hier maken wij ons al meer dan 30 jaar hard voor. Met meer dan 60 professionals werken we aan high-end lifescience-producten waar iedereen van op aan kan. Dit doen we als duurzaam partner van allerlei grote medische spelers. Met hen gaan we voor de best mogelijke zorgervaring.

Bij Unitron werken we met meer dan 60 mensen op twee locaties in vier gebouwen. Van developers tot productiespecialisten en van engineers tot procesmanagers.

1988 Established

Privatly owned

60 FTE

+250 products

ISO 7 Cleanroom

CE / UL products

Het hele productietraject

Wij bieden onze klanten een hoogwaardig servicepakket. Afhankelijk van wat zij nodig hebben, ondersteunen we bij het productietraject. Volledig of deels. Denk aan het toetsen van de haalbaarheid van een concept, of het ontwikkelen van een prototype. We zijn sterk betrokken en zetten alles op alles om innovaties van betekenis te leveren.

Partner van wereldspelers

Jaarlijks produceren we meer dan 250 verschillende producten. Daarmee zijn we partner voor de gevestigde orde in de medische wereld, maar ook voor start-ups in de research-, cure- en care-markt. Met ons bewezen trackrecord bieden we kansen om lifescience-toepassingen binnen korte tijd naar een volgende fase te brengen.

Slim produceren

Ons productieproces is flexibel, schaalbaar en intelligent. We kennen de strenge medische regelgeving van binnenuit en zijn ISO 13485- en Ordinance 169-gecertificeerd. Zo kunnen we altijd snel handelen en slim produceren. Of het nu gaat om een prototype of een serieproductie. En voor zowel de Europese als de Amerikaanse en Japanse markt.

Samen komen we verder

Onze uitgebreide en specialistische kennis delen we graag. Want we zijn ervan overtuigd dat we daardoor meer waarde kunnen toevoegen aan de gezondheidszorg. Alleen op die manier kunnen we samen de status quo van de medische zorg aanpakken.

Samenwerken? We gaan graag met u in gesprek

 

Ontmoet onze professionals

Bij Unitron werken we met meer dan 60 mensen op 2 locaties in 4 gebouwen. Van developers tot productiespecialisten en van engineers tot procesmanagers. We stellen er graag een aantal voor:

1 / 4

Ook bij Unitron werken?

Bouw met ons mee aan de beste lifescience-producten.

Bekijk onze vacatures