Wij creëren life-science devices voor medische professionals

Dit doen we van begin tot eind, van concept tot serieproductie.

Onze kracht ligt bij complexe mechatronische en elektronische apparatuur. Voornamelijk op het gebied van printed electronics, heating, elektrofysiologie, optica en ventilatie.

Op basis van de laatste technieken ontwikkelen en produceren we producten die ertoe doen. Hierbij gaan we altijd voor kwaliteit, snelheid en flexibiliteit. Onze klanten zijn technostarters, KMO’s en OEM-bedrijven van over heel de wereld. Vaak zijn we hoofdaannemer en coördineren we met kenniscentra, technologiepartners en aangemelde instanties. We zijn sterk betrokken en zetten alles op alles om innovaties van betekenis te leveren.

Samenwerken?

Beademing

Vernieuwende ventilatieconcepten

Ventilatie is een van onze vele expertises. We ontwikkelen vernieuwende concepten en CE-gecertificeerde producten voor allerlei medische domeinen.

Lees meer

Elektrofysiologie

Sterk in meet- en regelsystemen

In de ruim 30 jaar dat we bestaan, hebben we een brede kennis over meting en versterking van elektrofysiologische signalen opgebouwd.

Lees meer

Optica

Uiterste precisie in optische apparatuur

Wij hebben jarenlange ervaring met de ontwikkeling en productie van optische systemen. Dit vereist een enorme precisie en vraagt om niets minder dan topkwaliteit.

Lees meer

Heating

Betrouwbare thermische regelsystemen

Unitron heeft uitgebreide kennis van temperatuurgeregelde systemen. We ontwerpen nauwkeurige verwarmingsoplossingen waar iedereen van op aan kan.

Lees meer

Printed Electronics

High-end elektronische systemen

Wij zijn specialist op het gebied van hybride geprinte elektronica. Als technologiepartner van grote medische spelers ontwikkelen en produceren we diverse elektronische systemen.

Lees meer

Wat betekent samenwerken met Unitron?

Ons werk start met een idee, prototype of soms zelfs een compleet product van onze klant. Vervolgens bieden we een op maat gemaakt servicepakket – we ondersteunen volledig of deels bij het productietraject. Bij elk onderdeel gaan we voor een optimaal proces.

Slim en snel

Medische innovaties brengen we binnen korte tijd en met minimale middelen naar de volgende productiefase.

Kennisdeling

We geloven dat kennisdeling leidt tot succes. Onze uitgebreide en specialistische kennis delen we graag.

Schaalbaar

Kleine én grote oplagen produceren we moeiteloos. Met flexibele werkstations en geavanceerde machines.

Samen komen we verder

Onze uitgebreide en specialistische kennis delen we graag. Want we zijn ervan overtuigd dat we daardoor meerwaarde kunnen toevoegen aan de gezondheidszorg.

Bekijk hoe we werken

We delen graag
onze kennis

Waar liggen de mogelijkheden om succes te vergroten? En hoe manage je de hype-cycles van ontwikkelingen van innovatieve medische hulpmiddelen? In deze whitepaper nemen we je mee in onze expertise. Want door kennis te delen, komen we samen verder.

Download whitepaper Hype-cycles

Dank je wel en succes!

Mocht de download niet automatisch starten, dan kun je hem hier downloaden.

Vul het formulier in en download gratis

Wat zit erin?