Wij ontwikkelen en produceren life-science producten die ertoe doen, van concept tot realisatie

Onze klanten zijn medische wereldspelers die de status quo van de gezondheidszorg aanpakken. Als innovatieve ontwikkel- en productiepartner brengen we hun producten naar de volgende fase.

We nemen het hele productietraject uit handen, of adviseren op onderdelen. Daarbij leggen we de lat elke dag weer hoger. Zo realiseren we samen doorbraken op het gebied van techniek, kwaliteit en kostenefficiëntie.

U kunt bij ons terecht voor ondersteuning op verschillende gebieden. Productontwikkeling, regelgeving en certificering, designtransfer, productie, service. Heeft u een ontwerp dat gecertificeerd moet worden? Of wilt u het volledige productieproces uitbesteden? We zijn sterk betrokken en zetten alles op alles voor een optimaal product.

Samenwerken?

Efficiënt en marktgericht produceren

Unitron transformeert goede ideeën tot succesvolle medische innovaties. Afhankelijk van wat er nodig is, ondersteunen we bij het productietraject. Volledig of deels. En altijd met de focus op kwaliteit, flexibiliteit en kostenefficiëntie.

Productontwikkeling

We ontwikkelen haalbare en innovatieve producten, en zorgen ervoor dat ze succesvol de markt op kunnen.

Lees meer

Regelgeving en Certificering

We kennen de strenge medische regelgeving van binnenuit. U kunt bij ons terecht voor advies en ondersteuning bij certificatie.

Lees meer

Design Transfer

We brengen productontwerpen over naar gevalideerde productiemethoden en -procedures. Een belangrijke stap in het productieproces.

Lees meer

Productie

We produceren schaalbaar, flexibel en op maat. Jaarlijks maken we meer dan 250 verschillende producten voor onze partners.

Lees meer

Service

We regelen alles op het gebied van logistiek, onderhoud en reparaties. Zo gaan we voor een zo lang mogelijke levensduur van uw product.

Lees meer

Hoogwaardige instrumenten

Om patiënten efficiënt en adequaat te helpen, hebben medici hoogwaardige instrumenten nodig. Daarom zorgen wij voor optimale ondersteuning bij onderzoek, cure en care. Op basis van de laatste technieken ontwikkelen we medische producten van betekenis.

We werken voor domeinen zoals: anesthesie en ademhaling, bloed, cardiologie, diagnostische beeldvorming, vloeistofmanagement, wondmanagement, handapparatuur, IVD, infectiecontrole, neurologie, oncologie, chirurgie, urologie, oogheelkunde, patiëntbewaking, wearables, en instrumenten en accessoires.

Bekijk onze expertises

Samen komen we verder

Onze uitgebreide en specialistische kennis delen we graag. Want we zijn ervan overtuigd dat we daardoor meerwaarde kunnen toevoegen aan de gezondheidszorg.

Bekijk hoe we werken

We delen graag
onze kennis

Waar liggen de mogelijkheden om succes te vergroten? En hoe manage je de hype-cycles van ontwikkelingen van innovatieve medische hulpmiddelen? In deze whitepaper nemen we je mee in onze expertise. Want door kennis te delen, komen we samen verder.

Download whitepaper Hype-cycles

Dank je wel en succes!

Mocht de download niet automatisch starten, dan kun je hem hier downloaden.

Vul het formulier in en download gratis

Wat zit erin?