Opschaling productie Evone

Opschaling productie Evone beademingsapparaat

Opschaling productie Evone

In opdracht van Ventinova Medical uit Eindhoven wordt de productie van de Evone beademingsapparaten bij Unitron fors opgeschaald. Door de coronacrisis is de vraag naar beademingsapparatuur enorm toegenomen. Met corona geïnfecteerde patiënten zijn op de intensive care vaak afhankelijk hiervan.

Ventinova Medical ontving onlangs van VWS een substantiële order voor de levering van Evone®, een innovatief beademingsapparaat, uitgerust met de door Ventinova gepatenteerde FCV® techniek. Het gaat om een gecertificeerd product uit Nederland. Unitron is al geruime tijd vaste partner voor de productie van Evone.

Omslag in productie
De opschaling die de order met zich meebrengt, betekent een uitdaging voor alle medewerkers. In enkele weken tijd is alles ingericht en omgebouwd om de extra productie vorm te geven. Ook wordt extra personeel aangetrokken en staan er nog vacatures open die te vinden zijn op onze website.

Financiering
Een dergelijke uitbreiding neemt uiteraard ook een financiële uitdaging met zich mee. Unitron heeft een financiering ontvangen om de uitbreiding in capaciteit te kunnen betalen. Dit is op korte termijn daadkrachtig geregeld door Impuls en het Zeeuws Participatiefonds.

Voor meer informatie: neem contact op met Ventinova Medical

Dank je wel en succes!

Mocht de download niet automatisch starten, dan kun je hem hier downloaden.

Vul het formulier in en download gratis

Wat zit erin?