Unitron aanwezig tijdens Life Sciences event Knowledge for Growth 2023

Maak kennis met ons!

Unitron aanwezig tijdens Life Sciences event Knowledge for Growth 2023

Tijdens Knowledge for Growth 2023

Op 1 juni 2023 is Unitron aanwezig tijdens de fysieke conferentie ‘Knowledge for Growth 2023′. Deze bijeenkomst is bedoelt voor specialisten werkzaam binnen de Life Sciences industrie. De Knowledge for Growth-conferentie (Europe’s finest Life Sciences Conferences) biedt een uitgebreid programma aan lezingen,  paneldiscussies en workshops. 

De conferentie vindt plaats in Flanders Meeting & Convention Center in Antwerpen. Naast keynotes van topsprekers binnen deze industrie, zullen ook bedrijven en toeleveranciers zich op deze dagen presenteren.

Unitron - Creating Life Sciences Devices

Unitron zal tijdens de conferentie fysiek aanwezig zijn samen met de PILS-Groep, het netwerk van partnerbedrijven binnen de Life Sciences Industrie. Op onze stand komt u meer te weten over Unitron. Op basis van de allernieuwste technologieën ontwikkelen we medische apparatuur binnen de Life Sciences industrie. Door onze processen zo flexibel en intelligent mogelijk in te richten, kunnen we snel handelen en slim produceren. We kennen de strenge medische regelgeving van binnenuit en zijn ISO 13485- en Ordinance 169-gecertificeerd. We vertellen u er graag meer over tijdens deze dag!

Wilt u de ‘Knowledge for Growth-conferentie’ bezoeken? Bezoek de website Knowledge for Growth voor meer informatie.

Unitron zal aanwezig zijn op stand 30.

Dank je wel en succes!

Mocht de download niet automatisch starten, dan kun je hem hier downloaden.

Vul het formulier in en download gratis

Wat zit erin?