Elektrofysiologie

Sterk in meet- en regelsystemen

Elektrofysiologie

In de ruim 30 jaar dat we bestaan, hebben we een brede kennis over meting en versterking van elektrofysiologische signalen opgebouwd.

Op basis daarvan creëren we diverse meet- en regelsystemen. Van analoog signaal tot digitale meting. Bijvoorbeeld voor cardiologie, neurologie, patiëntmonitoring, laboratoriuminrichting, diagnostiek en wearables.

Een mooi voorbeeld

We verzorgen de productontwikkeling van a tot z. Van een Proof of Concept tot een klinisch toepasbaar medisch apparaat. Zoals de Intra Cardiac Analyzer: Inca. Dit is een modulair systeem dat via katheterisatie, volume en druk een meting uitvoert in de hartkamer. Hiermee is de hartfunctie real-time te bepalen.

Unitron heeft verrassende oplossingen gevonden voor de mechanisch/elektronische interactiescheiding van de modules. Door projectmatige aanpak gaat bij hen tijdsdruk nooit ten koste van vakmanschap.

CD Leycom

Werken met Unitron

Unitron ontwikkelt en produceert hoogwaardige life-science devices. Van ontwerp tot serieproductie. Voor elk product maken we een servicepakket op maat, afhankelijk van de wensen van onze klant. Daarbij focussen we altijd op innovatie, kwaliteit en flexibiliteit.

Samenwerken? We gaan graag met u in gesprek

Dank je wel en succes!

Mocht de download niet automatisch starten, dan kun je hem hier downloaden.

Vul het formulier in en download gratis

Wat zit erin?