Printed Electronics

High-end elektronische systemen

Printed Electronics

Wij zijn specialist op het gebied van hybride geprinte elektronica. Als technologiepartner van grote medische spelers ontwikkelen en produceren we diverse elektronische systemen.

Wij zijn specialist op het gebied van hybride geprinte elektronica. Als technologiepartner van grote medische spelers ontwikkelen en produceren we diverse elektronische systemen. Denk aan hybrid PCB en screen printed sensors. Ook werken we graag met andere professionals aan disruptieve innovatie en haalbaarheidsstudies.

Unitron ondersteunt bij alle aspecten die nodig zijn om ons eerste medisch product gereed te maken voor de markt. Aspecten zoals het verbeteren van het elektronische ontwerp tot het maken van de eerste productiebatches. En van het verkrijgen van de juiste certificeringen tot het opzetten van het logistieke proces wat geschikt is voor ons. Kortom, een uitstekende ondersteunende partner voor ons als start-up bedrijf.

Novioscan

Werken met Unitron

Unitron ontwikkelt en produceert hoogwaardige life-science devices. Van ontwerp tot serieproductie. Voor elk product maken we een servicepakket op maat, afhankelijk van de wensen van onze klant. Daarbij focussen we altijd op innovatie, kwaliteit en flexibiliteit.

Samenwerken? We gaan graag met u in gesprek

Dank je wel en succes!

Mocht de download niet automatisch starten, dan kun je hem hier downloaden.

Vul het formulier in en download gratis

Wat zit erin?