Optica

Uiterste precisie in optische apparatuur

Optica

Wij hebben jarenlange ervaring met de ontwikkeling en productie van optische systemen. Dit vereist een enorme precisie en vraagt om niets minder dan topkwaliteit.

Daarom beschikken wij over speciale simulatietechnieken voor optische conceptontwikkeling en modelering. Ook werken we met de nodige meetapparatuur en gebeurt samenbouw in een stofvrije ISO 7- of ISO 6-omgeving. En als onderdeel van ons ISO 13485-productieproces hebben we een eigen cleanroom. Zo voldoen we altijd aan de eisen bij kwaliteitscontroles.

Een mooi voorbeeld

In nauwe samenwerking met onze klant Eaglet Eye ontwikkelden we de ESP. Dit device maakt een 3D-profiel van de oppervlakte van het oog. Dankzij de optische kennis van Eaglet Eye en onze ruime productie-ervaring, zijn we gekomen tot een product waar we allebei trots op zijn.

Wij hebben de productie van de Eye Surface Profiler uitbesteed aan Unitron. Aan deze uitbesteding ging een zorgvuldige selectieprocedure vooraf, waarbij we zes partijen hebben vergeleken. Unitron stak boven de rest uit vanwege een uitgekiende, schaalbare aanpak van de productie. Deze stelt ons in staat om van de productie van enkele stuks op een kostenefficiënte manier op te schalen naar
enkele honderden. Dit betekent dat we met Unitron een partner hebben waarmee we jaren vooruit kunnen. Dat is essentieel voor de continuïteit van Eaglet Eye.

Eaglet Eye

Werken met Unitron

Unitron ontwikkelt en produceert hoogwaardige life-science devices. Van ontwerp tot serieproductie. Voor elk product maken we een servicepakket op maat, afhankelijk van de wensen van onze klant. Daarbij focussen we altijd op innovatie, kwaliteit en flexibiliteit.

Samenwerken? We gaan graag met u in gesprek

Dank je wel en succes!

Mocht de download niet automatisch starten, dan kun je hem hier downloaden.

Vul het formulier in en download gratis

Wat zit erin?